Sneakers sport inalti fara siret dama Bej Confortabili Samy Bonbyt

Sneakers sport inalti fara siret dama Bej Confortabili Samy Bonbyt

Modelul de Sneakers inalti pe glezna de dama Bej Samy Bonbyt combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Bej Confortabili adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Bej dama Confortabili Bonbyt:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Bej Confortabili se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Bej marca Samy nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Bej Confortabili, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Confortabili aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Bej pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Bonbyt Bej de la Samy, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Bej de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Confortabili, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Bej Confortabili de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Bej
Nume: Bonbyt
Brand: Samy
Tip: Pantofi Confortabili
Id produs: 7835478
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *