Sneakers cu talpa inalta de 4.5cm dama Roz Moderni Ali John din piele eco intoarsa

Sneakers cu talpa inalta de 4.5cm dama Roz Moderni Ali John din piele eco intoarsa

Modelul de Sneakers de oras inalti dama Roz Ali John combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Roz Moderni adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Roz dama Moderni John:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Roz Moderni fabricati din piele eco si piele eco intoarsa se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Roz marca Ali nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Roz Moderni, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Moderni aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport inalti comozi Roz pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama John Roz 2 de la Ali, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Roz de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Moderni, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Roz Moderni de dama, cu talpa inalta de 4.5cm gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Roz
Nume: John
Brand: Ali
Tip: Pantofi Moderni
Id produs: 7844001
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *