Sneakers dama Negri inalti cu talpa de 5.5cm Versatili Carolie Djedef din textil si piele eco

Sneakers dama Negri inalti cu talpa de 5.5cm Versatili Carolie Djedef din textil si piele eco

Modelul de Sneakers dama la moda inalti comozi de toamna Negri Carolie Djedef combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Versatili adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport Negri de scoala din piele eco si textil Versatili Djedef:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Versatili se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Carolie nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Versatili, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Versatili aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Djedef Negri de la Carolie, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Versatili, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Versatili de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Djedef
Brand: Carolie
Tip: Pantofi Versatili
Id produs: 7842812
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *