Sneakers dama Roz Comozi Mei Ydouka fashion din piele eco si textil de vara cu talpa de 5cm

Sneakers dama Roz Comozi Mei Ydouka fashion din piele eco si textil de vara cu talpa de 5cm

Modelul de Sneakers inalti de vara din textil si piele eco dama Roz Mei Ydouka combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Roz Comozi adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Roz dama Comozi Ydouka:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Roz Comozi se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Roz marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Roz Comozi, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Comozi aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Roz pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Ydouka Roz de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Roz de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Comozi, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Roz Comozi de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Roz
Nume: Ydouka
Brand: Mei
Tip: Pantofi Comozi
Id produs: 7843294
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *