Sneakers inalti de fete Kaki Eleganti Ali John cu varful rotund si talpa de 4.5cm

Sneakers inalti de fete Kaki Eleganti Ali John cu varful rotund si talpa de 4.5cm

Modelul de Sneakers de scoala pentru fete Kaki Ali John combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Kaki Eleganti adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport comozi de vara Kaki dama Eleganti John:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Kaki Eleganti se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Kaki marca Ali nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Kaki Eleganti, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Eleganti aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Kaki pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama John Khaki de la Ali, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Kaki de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Eleganti, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Kaki Eleganti de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Kaki
Nume: John
Brand: Ali
Tip: Pantofi Eleganti
Id produs: 7843994
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *