Sneakers de oras din piele naturala model de dama Negri Comozi Mei Abgado cu talpa 5cm

Sneakers de oras din piele naturala model de dama Negri Comozi Mei Abgado cu talpa 5cm

Modelul de Sneakers dama din piele naturala cu talpa din cauciuc Negri Mei Abgado combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Comozi adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport Negri dama Comozi Abgado din piele naturala cu sireturi

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Comozi se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Comozi, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Comozi aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Abgado Negri de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Comozi, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Comozi de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Abgado
Brand: Mei
Tip: Pantofi Comozi
Id produs: 7843603
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *