Sneakers trendy wow de dama Roz Trendy Ali John din piele eco cu talpa de 4.5cm

Sneakers trendy wow de dama Roz Trendy Ali John din piele eco cu talpa de 4.5cm

Modelul de Sneakers dama din piele eco si piele eco intoarsa Roz Ali John combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Roz Trendy adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport Roz dama Trendy John comozi inalti

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Roz Trendy se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Roz marca Ali nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Roz Trendy, cu talpa inalta de 4.5cm vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Trendy aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Roz pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama John Roz de la Ali, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Roz de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Trendy, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Roz Trendy de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Roz
Nume: John
Brand: Ali
Tip: Pantofi Trendy
Id produs: 7843993
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *