Sneakers dama de scoala din piele eco si textil Negri Comozi Mei Klamun cu talpa de 6cm

Sneakers dama de scoala din piele eco si textil Negri Comozi Mei Klamun cu talpa de 6cm

Modelul de Sneakers de oras inalti cu platforma dama Negri Mei Klamun combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Comozi adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Negri dama Comozi Klamun:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Comozi fabricati din piele eco si textil se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Comozi, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Comozi aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Klamun Negre de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Comozi, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Comozi de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Klamun
Brand: Mei
Tip: Pantofi Comozi
Id produs: 7834126
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *