Sneakers trendy de zi cu talpa inalta de 5cm tip platforma dama Bej Confortabili Maria Daboan

Sneakers trendy de zi cu talpa inalta de 5cm tip platforma dama Bej Confortabili Maria Daboan

Modelul de Sneakers cool de scoala cu platforma Bej Maria Daboan combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Bej Confortabili adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Bej dama Confortabili Daboan:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Bej Confortabili se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Bej marca Maria nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Bej Confortabili, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Confortabili aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Bej pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Daboan Bej de la Maria, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Bej de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Confortabili, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Bej Confortabili de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Bej
Nume: Daboan
Brand: Maria
Tip: Pantofi Confortabili
Id produs: 7839378
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *