Sneakers elastici din neopren dama Negri Moderni Wow Shoes Prata cu talpa de 7.5cm

Sneakers elastici din neopren dama Negri Moderni Wow Shoes Prata cu talpa de 7.5cm

Modelul de Sneakers elastici din neopren dama Negri Wow Shoes Prata combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Moderni adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport elastici din neopren Negri dama Moderni Prata:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers impermeabili dama Negri Moderni se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Wow Shoes nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Moderni, cu platforma de 7.5cm vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Moderni aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport impermeabili Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Prata Negri de la Wow Shoes, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Moderni, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Moderni de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Prata
Brand: Wow Shoes
Tip: Pantofi Moderni
Id produs: 7840153
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *