Sneakers sport clasici dama Roz Moderni Mei Kionba de vara cu talpa dreapta

Sneakers sport clasici dama Roz Moderni Mei Kionba de vara cu talpa dreapta

Modelul de Sneakers frumosi Roz Mei Kionba combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Roz Moderni adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi de oras gama sport Roz dama Moderni Kionba:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Roz Moderni se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Roz marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Roz Moderni, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Moderni aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Roz pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Kionba Roz de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Roz de dama cu talpa dreapta nu sunt doar o optiune de pantofi Moderni, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Roz Moderni de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Roz
Nume: Kionba
Brand: Mei
Tip: Pantofi Moderni
Id produs: 7843570
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *