Sneakers de oras inalti din piele eco dama Albi Confortabili Mei Vybana cu talpa dreapta

Sneakers de oras inalti din piele eco dama Albi Confortabili Mei Vybana cu talpa dreapta

Modelul de Sneakers din piele eco cu talpa de 4.5cm dama Albi Mei Vybana combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Albi Confortabili adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Albi dama Confortabili Vybana:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Albi Confortabili se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Albi marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Albi Confortabili, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Confortabili aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Albi pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Vybana Albi de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Albi de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Confortabili, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Albi Confortabili de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Albi
Nume: Vybana
Brand: Mei
Tip: Pantofi Confortabili
Id produs: 7841129
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *