Sneakers practici din piele naturala dama Albastri Moderni Mei Abgado cu sireturi

Sneakers practici din piele naturala dama Albastri Moderni Mei Abgado cu sireturi

Modelul de Sneakers de fete din piele naturala cu talpa de 5cm Albastri Mei Abgado combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Albastri Moderni adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Albastri dama Moderni Abgado:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Albastri Moderni se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Albastri marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Albastri Moderni, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Moderni aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Albastri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Abgado Albastre de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Albastri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Moderni, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Albastri Moderni de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Albastri
Nume: Abgado
Brand: Mei
Tip: Pantofi Moderni
Id produs: 7843581
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *