Sneakers dama usori din piele eco Albi Chic Mei Kiona cu talpa dreapta fara toc de 4cm

Sneakers dama usori din piele eco Albi Chic Mei Kiona cu talpa dreapta fara toc de 4cm

Modelul de Sneakers dama sport fara toc cu talpa dreapta Albi Mei Kiona combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Albi Chic adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Albi dama Chic Kiona:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Albi Chic se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Albi marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Albi Chic, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Chic aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Albi pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Kiona Albe de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Albi de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Chic, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Albi Chic de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Albi
Nume: Kiona
Brand: Mei
Tip: Pantofi Chic
Id produs: 7843546
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *