Sneakers dama Gri inalti de oras cu platforma din spuma moale de 6cm Zoha Wilma

Sneakers dama Gri inalti de oras cu platforma din spuma moale de 6cm Zoha Wilma

Modelul de Sneakers dama inalti cu platforma de 6cm Gri Zoha Wilma combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Gri Stilati adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport Gri dama Stilati Wilma cu platforma din spuma

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Gri Stilati se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Gri marca Zoha nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Gri Stilati, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Stilati aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Gri pentru femei cu talpa de 6cm, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Wilma Gri de la Zoha, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Gri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Stilati, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Gri Stilati de dama, fabricati din piele eco, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Gri
Nume: Wilma
Brand: Zoha
Tip: Pantofi Stilati
Id produs: 7842018
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *