Sneakers dama Negri Versatili Mei Miguel cu talpa dreapta din caucicuc de 4cm si sireturi

Sneakers dama Negri Versatili Mei Miguel cu talpa dreapta din caucicuc de 4cm si sireturi

Modelul de Sneakers dama din piele eco cu varful rotund Negri Mei Miguel combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Versatili adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport Negri dama Versatili Miguel cu talpa de 4cm

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Versatili se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Versatili, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Versatili aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Miguel Negri de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Versatili, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Versatili de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Miguel
Brand: Mei
Tip: Pantofi Versatili
Id produs: 7833831
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *