Sneakers dama bulky inalti de oras Negri Trendy Maria Kozel cu siret lung

Sneakers dama bulky inalti de oras Negri Trendy Maria Kozel cu siret lung

Modelul de Sneakers de oras comozi inalti dama Negri Maria Kozel combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Trendy adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Negri dama Trendy Kozel:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Trendy se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Maria nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Trendy, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Trendy aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Kozel Negri de la Maria, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Trendy, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Trendy de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Kozel
Brand: Maria
Tip: Pantofi Trendy
Id produs: 7843355
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *