Sneakers de vara dama cu varf rotund Albi Confortabili Ali Aidan inalti cu talpa de 5cm

Sneakers de vara dama cu varf rotund Albi Confortabili Ali Aidan inalti cu talpa de 5cm

Modelul de Sneakers dama de vara cu paltforma de 5cm Albi Ali Aidan combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Albi Confortabili adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Albi dama Confortabili Aidan:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Albi Confortabili se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Albi marca Ali nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Albi Confortabili, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Confortabili aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Albi pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Aidan Albi de la Ali, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Albi de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Confortabili, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Albi Confortabili de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Albi
Nume: Aidan
Brand: Ali
Tip: Pantofi Confortabili
Id produs: 7840052
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *