Sneakers dama Albi Moderni Maria Fraser cu sireturi si platforma interioara de 2cm

Sneakers dama Albi Moderni Maria Fraser cu sireturi si platforma interioara de 2cm

Modelul de Sneakers sport inalti cu sireturi dama Albi Maria Fraser combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Albi Moderni adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Albi dama Moderni Fraser:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Albi Moderni se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Albi marca Maria nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Albi Moderni, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Moderni aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Albi pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Fraser Albi de la Maria, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Albi de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Moderni, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Albi Moderni de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Albi
Nume: Fraser
Brand: Maria
Tip: Pantofi Moderni
Id produs: 7832748
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *