Sneakers cool inalti de dama Gri Versatili Maria Orangyna de vara

Sneakers cool inalti de dama Gri Versatili Maria Orangyna de vara

Modelul de Sneakers comozi si practici Gri Maria Orangyna combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Gri Versatili adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Gri dama Versatili Orangyna:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Gri Versatili se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Gri marca Maria nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Gri Versatili, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Versatili aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Gri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Orangyna Gri de la Maria, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Gri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Versatili, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Gri Versatili de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Gri
Nume: Orangyna
Brand: Maria
Tip: Pantofi Versatili
Id produs: 7843328
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *