Sneakers clasici de oras comozi de dama Negri Eleganti Mei Marc cu talpa moale si sireturi

Sneakers clasici de oras comozi de dama Negri Eleganti Mei Marc cu talpa moale si sireturi

Modelul de Sneakers frumosi de oras gama dama Negri Mei Marc combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Eleganti adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Negri dama Eleganti Marc:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Eleganti se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Eleganti, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Eleganti aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Marc Negri de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Eleganti, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Eleganti de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Marc
Brand: Mei
Tip: Pantofi Eleganti
Id produs: 7834010
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *