Sneakers moderni dama Negri Versatili Mei Silvestra oversize

Sneakers moderni dama Negri Versatili Mei Silvestra oversize

Modelul de Sneakers dama Negri Mei Silvestra cu talpa supradimensionata combina mobilitatea cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Versatili adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Negri dama Versatili Silvestra:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Versatili se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Versatili, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Versatili aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Silvestra Negri de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Versatili, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Versatili de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Silvestra
Brand: Mei
Tip: Pantofi Versatili
Id produs: 7839828
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *