Sneakers moderi cu platforma ascunsa de dama Negri Stilati Ali Hughes

Sneakers moderi cu platforma ascunsa de dama Negri Stilati Ali Hughes

Modelul de Sneakers la moda inalti dama Negri Ali Hughes combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Stilati adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Negri dama Stilati Hughes:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Stilati cu platforma ascunsa in talpa se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Ali nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Stilati, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Stilati aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Hughes Negri de la Ali, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Stilati, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Stilati de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Hughes
Brand: Ali
Tip: Pantofi Stilati
Id produs: 7831919
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *