Sneakers inalti cu siret si platforma dama Negri Moderni Zoha Kamal

Sneakers inalti cu siret si platforma dama Negri Moderni Zoha Kamal

Modelul de Sneakers inalti trendy dama Negri Zoha Kamal combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Moderni adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Negri dama Moderni Kamal:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Moderni se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Zoha nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Moderni, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Moderni aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport cu platforma Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Kamal Negri 2 de la Zoha, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Moderni, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Moderni de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Kamal
Brand: Zoha
Tip: Pantofi Moderni
Id produs: 7843610
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *