Sneakers din piele eco fara toc dama Maro Stilati Mei Kiona cu talpa dreapta de 4cm

Sneakers din piele eco fara toc dama Maro Stilati Mei Kiona cu talpa dreapta de 4cm

Modelul de Sneakers la moda de plimbare dama Maro Mei Kiona combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Maro Stilati adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Maro dama Stilati Kiona:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Maro Stilati se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Maro marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Maro Stilati, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Stilati aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Maro pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Kiona Maro de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Maro de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Stilati, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Maro Stilati de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Maro
Nume: Kiona
Brand: Mei
Tip: Pantofi Stilati
Id produs: 7843591
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *