Sneakers de toamna inalti de dama Bej Eleganti Mei Vybana din piele eco cu talpa dreapta

Sneakers de toamna inalti de dama Bej Eleganti Mei Vybana din piele eco cu talpa dreapta

Modelul de Sneakers trendy inalti de dama Bej Mei Vybana combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Bej Eleganti adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport de oras cu talpa de 4.5cm Bej dama Eleganti Vybana:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Bej Eleganti se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Bej marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Bej Eleganti, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Eleganti aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Bej pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Vybana Bej de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Bej de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Eleganti, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Bej Eleganti de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Bej
Nume: Vybana
Brand: Mei
Tip: Pantofi Eleganti
Id produs: 7841137
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *