Sneakers de fete model de oras Negri Moderni Maria Passya cu platforma

Sneakers de fete model de oras Negri Moderni Maria Passya cu platforma

Modelul de Sneakers dama Negri Maria Passya cu talpa inalta combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Moderni adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport Negri dama Moderni Passyacu talpa groasa

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Moderni se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Maria nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Moderni, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Moderni aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Passya Negri de la Maria, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Moderni, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Moderni de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Passya
Brand: Maria
Tip: Pantofi Moderni
Id produs: 7843337
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *