Sneakers dama inalti pe gleza cu scai fara toc Negri Trendy Zoha Airo

Sneakers dama inalti pe gleza cu scai fara toc Negri Trendy Zoha Airo

Modelul de Sneakers trendy inalti pe picior de dama Negri Zoha Airo combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Trendy adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport cu scai Negri dama Trendy Airo:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Trendy se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Zoha nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Trendy, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Trendy aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Airo Negri de la Zoha, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Trendy, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Trendy de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Airo
Brand: Zoha
Tip: Pantofi Trendy
Id produs: 7839342
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *