Sneakers dama Gri Trendy Mei Uggety inalti de toamna cu platforma de 5.5cm

Sneakers dama Gri Trendy Mei Uggety inalti de toamna cu platforma de 5.5cm

Modelul de Sneakers fashion de toamna gama de fete Gri Mei Uggety combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Gri Trendy adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Gri dama Trendy Uggety cu talpa de 5.5cm

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Gri Trendy se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Gri marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Gri Trendy, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Trendy aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Gri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Uggety Gri de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Gri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Trendy, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Gri Trendy de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Gri
Nume: Uggety
Brand: Mei
Tip: Pantofi Trendy
Id produs: 7843973
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *