Sneakers dama de vara din piele eco Albi Trendy Mei Herman cu varf rotund si talpa de 5cm

Sneakers dama de vara din piele eco Albi Trendy Mei Herman cu varf rotund si talpa de 5cm

Modelul de Sneakers dama din piele eco cu varf rotund Albi Mei Herman combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Albi Trendy adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Albi dama Trendy Herman:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Albi Trendy se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Albi marca Mei nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Albi Trendy, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Trendy aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Albi pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Herman Albi de la Mei, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Albi de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Trendy, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Albi Trendy de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Albi
Nume: Herman
Brand: Mei
Tip: Pantofi Trendy
Id produs: 7832611
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *