Sneakers dama de oras inalti din piele eco cu talpa de 5cm Negri Eleganti Maria Daboan

Sneakers dama de oras inalti din piele eco cu talpa de 5cm Negri Eleganti Maria Daboan

Modelul de Sneakers usori moderni de plimbare dama Negri Maria Daboan combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Negri Eleganti adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport Negri dama Eleganti Daboan fabricati din piele eco

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Negri Eleganti se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Negri marca Maria nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Negri Eleganti, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Eleganti aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Negri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Daboan Negri de la Maria, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Negri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Eleganti, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Negri Eleganti de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Negri
Nume: Daboan
Brand: Maria
Tip: Pantofi Eleganti
Id produs: 7839379
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *