Sneakers dama Albi din piele eco cu platforma din spuma de 6cm Comozi Zoha Wilma

Sneakers dama Albi din piele eco cu platforma din spuma de 6cm Comozi Zoha Wilma

Modelul de Sneakers dama inalti cu platforma de 6cm Albi Zoha Wilma combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Albi Comozi adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport Albi dama Comozi Wilma cu platforma din spuma

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Albi Comozi se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Albi marca Zoha nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Albi Comozi, cu logo detasabil prin scai, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Comozi aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Albi pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Wilma Albi de la Zoha, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Albi de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Comozi, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Albi Comozi de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Albi
Nume: Wilma
Brand: Zoha
Tip: Pantofi Comozi
Id produs: 7841999
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *