Pantofi sport cu varf rotund si talpa din cauciuc Gri Trendy Zoha Scarl

Pantofi sport cu varf rotund si talpa din cauciuc Gri Trendy Zoha Scarl

Modelul de Pantofi sport Gri Zoha Scarl cu talpa de 4cm combina dinamica cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Gri Trendy adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Pantofi sport Gri dama Trendy Scarl cu varful rotund

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Pantofi sport Gri Trendy se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Gri marca Zoha nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Gri Trendy, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Trendy aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Gri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Pantofi sport Scarl Gri de la Zoha, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Gri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Trendy, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Gri Trendy de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Gri
Nume: Scarl
Brand: Zoha
Tip: Pantofi Trendy
Id produs: 7843614
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *