Sneakers dama Albastri Chic Zoha Osborne din textil si piele eco de alergat sau fitness

Sneakers dama Albastri Chic Zoha Osborne din textil si piele eco de alergat sau fitness

Modelul de Sneakers dama Albastri Zoha Osborne cu talpa de 4.5cm combina eleganta cu confortul, fiind alegerea perfecta pentru un stil de viata activ si dinamic. Acesti pantofi sport Albastri Chic adauga o nota sportiva oricarei tinute, oferind in acelasi timp suport si flexibilitate pentru toata ziua.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi sport Albastri dama Chic Osborne:

Pentru cele active si mereu in miscare, astfel de Sneakers dama Albastri Chic se transforma in partenerul ideal de zi cu zi. Atractia acestor pantofi sport Albastri marca Zoha nu sta doar in nuanta luminoasa si designul modern, ci si in confortul superior oferit de structura lor unica, garantand confort de lunga durata. Alegand sneakersi Albastri Chic, vei combina fara efort aspectul practic cu cel estetic.

Cele mai noi linii de sneakersi Chic aduc in prim-plan o selectie variata de pantofi sport Albastri pentru femei, conceputi pentru a se potrivi oricarui gust estetic. Exploreaza si comanda modelul Sneakers dama Osborne Albastri de la Zoha, profitand de livrarea eficienta si rapida, direct la tine acasa. Acesti sneakersi Albastri de dama nu sunt doar o optiune de pantofi Chic, ci o expresie a stilului personal, imbinand armonios trendurile moderne cu un confort absolut. Pregateste-te sa te bucuri de fiecare aventura urbana cu acesti pantofi sport Albastri Chic de dama, gata sa te insoteasca oriunde.

Categorie: Pantofi sport
Culoare: Albastri
Nume: Osborne
Brand: Zoha
Tip: Pantofi Chic
Id produs: 7832365
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *