Pantofi trendy din satin cu toc gros de 6cm Bej de Vara SFINX(LULU) Haari cu varful ascutit

Pantofi trendy din satin cu toc gros de 6cm Bej de Vara SFINX(LULU) Haari cu varful ascutit

Designul acestor Pantofi din satin cu toc gros si bareta Bej de Vara Haari confera un plus de eleganta si sofisticare fiecarui look, distingandu-se prin estetica rafinata si feminina. Opteaza pentru Pantofi cu toc Bej pentru a transforma orice tinuta si a-ti amplifica increderea in sine. Acesti pantofi Bej cu toc devin piese de baza in garderoba pentru ocazii deosebite sau pentru momentele cand vrei sa iesi in evidenta.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi cu toc Bej dama de Vara Haari:

Pentru femeile care cauta sa imbine zilnic rafinamentul cu confortul, o pereche de pantofi cu toc Bej de Vara se transforma in optiunea ideala. Acesti pantofi Bej cu toc marca SFINX(LULU) impresioneaza atat prin culorile lor vii si designul superb, cat si prin confortul deosebit pe care il asigura. Alegand pantofi cu toc Bej de Vara, vei gasi echilibrul ideal intre nevoia de confort si aspiratia catre un look fara cusur.

Ultimele colectii de pantofi de Vara prezinta o selectie variata de pantofi Bej cu toc pentru femei, creata pentru a raspunde tuturor gusturilor in materie de moda. Exploreaza si plaseaza o comanda online pentru modelul Pantofi dama Haari Bej marca SFINX(LULU), profitand de un proces de livrare eficient si simplu, direct la usa ta. Acesti pantofi cu toc Bej transcend simpla functionalitate a incaltamintei, reprezentand o expresie autentica a stilului personal, prin fuziunea perfecta a designului contemporan cu confortul superior. Purtand o pereche de pantofi cu toc Bej de Vara, esti pregatita sa te avanti in orice aventura urbana, avand alaturi accesoriul suprem pentru orice moment.

Categorie: Pantofi cu toc
Culoare: Bej
Nume: Haari
Brand: SFINX(LULU)
Tip: Pantofi cu toc de Vara
Id produs: 7843159
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *