Pantofi din satin inalti cu toc subtire Gri de Ocazie Exist Shoes Amanyt cu platforma 5cm

Pantofi din satin inalti cu toc subtire Gri de Ocazie Exist Shoes Amanyt cu platforma 5cm

Designul acestor Pantofi din satin cu platforma si toc subtire Gri de Ocazie Amanyt confera un plus de eleganta si sofisticare fiecarui look, distingandu-se prin estetica rafinata si feminina. Opteaza pentru Pantofi cu toc Gri pentru a transforma orice tinuta si a-ti amplifica increderea in sine. Acesti pantofi Gri cu toc devin piese de baza in garderoba pentru ocazii deosebite sau pentru momentele cand vrei sa iesi in evidenta.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi cu toc Gri dama de Ocazie Amanyt:

Pentru femeile care cauta sa imbine zilnic rafinamentul cu confortul, o pereche de pantofi cu toc Gri de Ocazie se transforma in optiunea ideala. Acesti pantofi Gri cu toc subtire inalt de 14.5cm marca Exist Shoes impresioneaza atat prin culorile lor vii si designul superb, cat si prin confortul deosebit pe care il asigura. Alegand pantofi cu toc Gri de Ocazie, vei gasi echilibrul ideal intre nevoia de confort si aspiratia catre un look fara cusur.

Ultimele colectii de pantofi de Ocazie prezinta o selectie variata de pantofi Gri din satin pentru femei, creata pentru a raspunde tuturor gusturilor in materie de moda. Exploreaza si plaseaza o comanda online pentru modelul Pantofi dama Amanyt Gri marca Exist Shoes, profitand de un proces de livrare eficient si simplu, direct la usa ta. Acesti pantofi cu toc Gri transcend simpla functionalitate a incaltamintei, reprezentand o expresie autentica a stilului personal, prin fuziunea perfecta a designului contemporan cu confortul superior. Purtand o pereche de pantofi cu toc Gri de Ocazie, esti pregatita sa te avanti in orice aventura urbana, avand alaturi accesoriul suprem pentru orice moment.

Categorie: Pantofi cu toc
Culoare: Gri
Nume: Amanyt
Brand: Exist Shoes
Tip: Pantofi cu toc de Ocazie
Id produs: 7833200
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *