Pantofi din imitatie catifea inalti cu toc clepsidra de 10cm Negri de Ocazie Mei Corall

Pantofi din imitatie catifea inalti cu toc clepsidra de 10cm Negri de Ocazie Mei Corall

Designul acestor Pantofi din imitatie catifea cu toc de 10cm Negri de Ocazie Corall confera un plus de eleganta si sofisticare fiecarui look, distingandu-se prin estetica rafinata si feminina. Opteaza pentru Pantofi cu toc Negri pentru a transforma orice tinuta si a-ti amplifica increderea in sine. Acesti pantofi Negri cu toc devin piese de baza in garderoba pentru ocazii deosebite sau pentru momentele cand vrei sa iesi in evidenta.

VEZI PRET

Detalii produs Pantofi cu toc Negri dama de Ocazie Corall:

Pentru femeile care cauta sa imbine zilnic rafinamentul cu confortul, o pereche de pantofi cu toc Negri de Ocazie se transforma in optiunea ideala. Acesti pantofi Negri cu toc marca Mei impresioneaza atat prin culorile lor vii si designul superb, cat si prin confortul deosebit pe care il asigura. Alegand pantofi cu toc Negri de Ocazie, vei gasi echilibrul ideal intre nevoia de confort si aspiratia catre un look fara cusur.

Ultimele colectii de pantofi de Ocazie prezinta o selectie variata de pantofi Negri cu toc pentru femei, creata pentru a raspunde tuturor gusturilor in materie de moda. Exploreaza si plaseaza o comanda online pentru modelul Pantofi dama Corall Negri marca Mei, profitand de un proces de livrare eficient si simplu, direct la usa ta. Acesti pantofi cu toc Negri transcend simpla functionalitate a incaltamintei, reprezentand o expresie autentica a stilului personal, prin fuziunea perfecta a designului contemporan cu confortul superior. Purtand o pereche de pantofi cu toc Negri de Ocazie, esti pregatita sa te avanti in orice aventura urbana, avand alaturi accesoriul suprem pentru orice moment.

Categorie: Pantofi cu toc
Culoare: Negri
Nume: Corall
Brand: Mei
Tip: Pantofi cu toc de Ocazie
Id produs: 7843928
Magazin: dePurtat

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *